Du er her: Hjem  /  Om oss  / 

Om oss

Vårt mål er å være et av Finnmarks største og mest anerkjente entreprenørselskap.

  • Vi skal være kvalitetsledende og omdømmet skal gjenspeile våre verdier som faglig dyktig og etterrettelig.
  • Være ledende på omsetning og lønnsomhet i bransjen.
  • Bygge videre på dyktige ledere og fagfolk med sterk lokal tilknytning, og sikre fortsatt solid økonomisk handlefrihet i selskapet.

Harald Nilsen AS er Finnmarks eldste bygningsentreprenør. Bedriften har sitt utspring i firmaet Murmester Harald Nilsen, som ble startet i 1959. I 1990 ble aksjeselskapet Harald Nilsen AS dannet og tre av de ansatte kom inn som medeiere. Selskapet har siden starten hatt en jevn vekst og driver i dag med rundt 50 ansatte og omsetter for ca 180 mill. kr i året.

Vi har sentral godkjenning som ansvarlig utførende i tiltaksklasse 2 og 3 innenfor ulike fagområder. Link til vårt godkjenningsbevis: trykk her. Bedriften har et kvalitetssystem som tilfredsstiller alle offentlige krav, og våre rutiner og kontrollsystemer innenfor HMS ivaretar arbeidsmiljøet og gjeldende krav til bransjen.

Vi disponerer en moderne maskin- og utstyrspark til å drive flere relativt store byggeplasser samtidig. Et godt utviklet IT-system, oppdatert utstyr og programvare sikrer en effektiv og systematisk flyt i dokumenter.

Bedriften kan vise til gode resultater og har en solid økonomi. Med en stabil arbeidsstokk, velkvalifiserte ledere og handverkere er vi alltid klar for nye oppdrag.

I 2009 fylte bedriften 50 år, og i den forbindelse fikk vi laget en jubileumsbok som tar deg med inn i vår historie. Du kan laste ned boka ved å klikke på bildet til høyre.

Magasin
Last ned vår jubileumsbok